Om Ertebølle Strand Camping

Vi købte Ertebølle Camping i 2005. Beslutningen var stor at flytte fra Ganløse på Sjælland med vores 2 børn Zenia og Victor, men noget vi ikke har fortrudt. Vi startede med at tilføje "strand" i navnet, som vi synes det skønne område fortjente.

Vores mission er at skabe rammerne for et hyggeligt og trykt campingmiljø med sikre aktiviteter for børn og mange aktive muligheder for voksne, såsom gå-løbe-og cykelture.

Sikre en løbende udvikling, modernisering og udbygning af faciliteter, hytter og legeplads samt swimmingpool.

I 2018 begyndte vi at bage pandekager, som vi nu tilbyder vores gæster fra den nye restaurant i flotte lokaler. Vi søger at nå mål indenfor grøn holdning, som er realistiske at gennemføre. Fire kæmpe solpaneler sikrer varmt vand, nye varmepumper, metal indsamles samt glas og pap. Og vindmøller leverer strøm til os.

Det er en fornøjelse at sende vores gæster ud på oplevelser i Himmerland, som tilbyder alt fra gastronomi, natur, museer, oplevelsescenter og meget mere.

Vi anbefaler Vizo Byg til tømrearbejde Klik:   www.vizobyg.com 

Vi ønsker alle den bedste campingferie.

Kærlig hilsen

Ingrid og Lars​

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os

Hør bare her, hvordan vores skønne kunder har nydt deres ophold på Ertebølle Strand Camping.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​oplysninger

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Om ​campingpladsen

Vi ønsker at være rammen om vellykkede ferier med afslapning, aktiviteter og oplevelser med børnene i centrum. Vi har mange lækre faciliteter med en fantastisk natur omkring os.

smiley-elite   allergen-1

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt