Oplevelser og faciliteter ved Ertebølle Strand Camping

Hos Ertebølle Strand Camping finder du en lang række spændende oplevelser i det nordjyske samt gode faciliteter til rådighed.

Golf

Ønsker du at spille golf, så er der flere attraktive golfbaner i det nordjyske. Her finder du 4 golfanlæg med 9 og 18 huller, hvor du kan spille golf i naturskønne områder.

Lystfisker

Du kan fiske efter havørreder ved Ertebølle Hoved eller prøv ved en af de mange andre muligheder i nærområdet tæt ved Limfjorden.

Legeplads

Til børnene er der rig mulighed for at udfolde sig med aktiv leg på vores legeplads. Prøv mooncars, trampolin eller vores klatreborg.

Swimmingpool

Vores indbydende swimmingpool består af et stort bassin samt et børnebassin til de mindste. I poolen er der 3 vandaktiviteter, boblezone og et dejligt solområde med solsenge.

Aktivitetsplaner

Se vores aktiviteter på Ertebølle Strand Camping i 2022 her.

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os

Hør bare her, hvordan vores skønne kunder har nydt deres ophold på Ertebølle Strand Camping.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​oplysninger

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Om ​campingpladsen

Vi ønsker at være rammen om vellykkede ferier med afslapning, aktiviteter og oplevelser med børnene i centrum. Vi har mange lækre faciliteter med en fantastisk natur omkring os.

smiley-elite   allergen-1

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt