​Himmerlands ringborge, Aggersborg og Fyrkat

Certificeringen fra UNESCO af de imponerende ringborge, Aggersborg og Fyrkat, i Himmerland, er et velrenommeret kvalitetsstempel. Det bekræfter, at disse historiske steder har en værdifuld status som verdensarv. Aggersborg og Fyrkat udgør en afgørende del af Danmarks enestående fortid og repræsenterer en periode, hvor vikingernes indflydelse og storhed var markant. 

UNESCO-certificeringen understreger vigtigheden af at bevare og formidle denne kulturarv til kommende generationer. Den giver også international anerkendelse til disse historiske vidnesbyrd om vikingetiden i Himmerland. Udover de to ringborge i Himmerland inkluderer certificeringen også Trelleborg, Borgring og Nonnebakken.

Når du besøger Aggersborg og Fyrkat, træder du ind i vikingernes verden og får mulighed for at opleve deres imponerende arkitektoniske færdigheder. 

Aggersborg, Danmarks største vikingeborg, imponerer med sin cirkulære vold med en diameter på omkring 240 meter. Her kan du vandre langs rekonstruerede voldgrave og nyde den spektakulære udsigt over landskabet, der engang var vikingernes rige.​

Fyrkat, en anden imponerende ringborg, byder på en velbevaret struktur med tydelige spor af de oprindelige bygninger. Du kan udforske borgens cirkulære form og fordybe dig i historien gennem informative udstillinger og guidede ture. Begge steder giver et indblik i vikingernes dagligdag, militærstrategi og kulturelle arv.

Dit besøg vil være en rejse tilbage i tiden, hvor du vil føle historiens vingesus og forstå betydningen af disse vigtige steder i vikingetiden. UNESCO-certificeringen sikrer, at disse historiske perler forbliver velbevarede og tilgængelige for både nutidige og kommende generationer.

Aggerborg

Fyrkat

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os

Hør bare her, hvordan vores skønne kunder har nydt deres ophold på Ertebølle Strand Camping.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​oplysninger

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Om ​campingpladsen

Vi ønsker at være rammen om vellykkede ferier med afslapning, aktiviteter og oplevelser med børnene i centrum. Vi har mange lækre faciliteter med en fantastisk natur omkring os.

smiley-elite   allergen-1

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt