Café på campingpladsen

Vi byder velkommen i Pandekage Caféen

Vi tilbyder nyheder :-) på menu kortet, måneds pandekage

Indtil 1/7 holder vi åben torsdag, fredag, lørdag og søndag kl. 17.00 til 20.00

Kun frokost åbent lørdag og søndag kl. 12.00 til 14.00

Højsæson Fra 1. juli holder vi åbent hver dag til frokost 12,00-14,00 og aften kl. 17,00-21,00 indtil søndag den 11. august 2024

Bemærk du kan tage din hund med ud og spise, så dækker vi bord i Orangeriet hvis du skriver hund på din online bestilling : www.escamp.dk

Bordbestilling: På Hjemmesiden KLIK på Grønt ikon  med kniv og gaffel. ​

eller KLIK på blåt felt nedenfor :-)

Besøg Café Ertebølle

Forkæl dig selv eller hele familien med et besøg på Café Ertebølle. Det er vores café, der hører til campingpladsen i Farsø. Her kommer besøgende fra campingpladsen og områderne omkring Limfjorden og hele Vesthimmerland.

Caféen er et rigtig hyggeligt spisested, hvor I kan slappe af og nyde lækker mad og god stemning. Sommetider har vi også underholdning og live musik i vores restaurant.

Vi serverer aftensmad torsdag til søndag samt frokost lørdag og søndag. I vores kaffebar kan I få en dejlig kop kaffe og tage en lille pause fra campingpladsens mange aktiviteter.

Pandekager med det hele

I caféen på Ertebølle Strand Camping er pandekager vores specialitet. Derfor finder du et stort udvalg af dem på vores menukort. Vi har både madpandekager med forskelligt fyld og de klassiske dessertpandekager med is og andre søde sager.

Vores café er især kendt for den nordjyske pandekage, der serveres med oksekød, tre slags løg, brun sovs og rødbeder. Nyd den med en kold øl fra vores bar - så har du et gennemført gourmetmåltid i bedste nordjyske stil.

Du er velkommen af bestille glutenfri pandekage, blot oplys dette til tjeneren ved mad bestilling.

Hunde er velkommen i orangeriet, bare de kan være rolige :-) oplys venligst dette ved bordbestilling.

Til de helt små gæster i højstol, har vi mikroovn til opvarmning af baby mad, samt mulighed at låne børne tallerken og bestik. Bare spørg tjeneren :-)

Vores indretning er leveret af LOBO, se mere på:

https://lobo-contract.dk/inspiration/erteboelle-strand-camping-farsoe/

Tryk her for reservering af bord

Vi udvikler og udvider ofte menukortet, så der er nye og spændende varianter at prøve. Besøg vores café og slip for madlavning i din ferie. Vores priser er billige, og maden er helt i top. Kontakt os på telefon, hvis du har nogen spørgsmål, eller klik på knappen til online bordbestilling, hvis du gerne vil reservere bord.

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os

Hør bare her, hvordan vores skønne kunder har nydt deres ophold på Ertebølle Strand Camping.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​oplysninger

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Om ​campingpladsen

Vi ønsker at være rammen om vellykkede ferier med afslapning, aktiviteter og oplevelser med børnene i centrum. Vi har mange lækre faciliteter med en fantastisk natur omkring os.

smiley-elite   allergen-1

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt