Ertebølle Strand

​Kun ca. 8 - 10 minutters gang fra campingpladsen.

Stranden er tildelt Det Blå Badevandsflag som et tegn på godt badevand. Der er toiletter på stranden ved begge badebroer. Mange børn finder det hyggeligt at ligge på maven og fiske krabber med en knust blåmusling. Ellers kan man stryge fjordrejer og hente af de kendte Limfjordsmuslinger.

En strand med masser af oplevelser, med sandbund fra badebroen af.

Mindre joller kan sættes i vandet fra Gl.Møllevej eller på stranden ved Trend. Større både bør isættes ved Rønbjerg havn eller Hvalpsund hvor der er gode ramper. Stranden ved Trend er Hotspot til Kite- eller Windsurfing kun 4 km fra campingpladsen, super gode faciliteter med gode P forhold og toiletter.

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os

Hør bare her, hvordan vores skønne kunder har nydt deres ophold på Ertebølle Strand Camping.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​oplysninger

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Om ​campingpladsen

Vi ønsker at være rammen om vellykkede ferier med afslapning, aktiviteter og oplevelser med børnene i centrum. Vi har mange lækre faciliteter med en fantastisk natur omkring os.

smiley-elite   allergen-1

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt