Golf ved Ertebølle Strand Camping​

Himmerland Golf & Spa Resort

​Hvad end du er øvet eller nybegynder, er der rig mulighed for at få flere gode golfoplevelser hos Himmerland Golf & Spa Resort. Her på siden kan du læse om status på banerne lige nu samt de tre forskellige baner, vi har.

PGA Backtee Course blev omlagt i 2012, og er fra august 2014-2016 vært for en European Tour turnering. Vores anden 18-hullers golfbane, Garia Course, var den første golfbane i Himmerland, da den blev anlagt for over 30 siden. Til nybegyndere har vi Bette Course, en 9-hullers Pay & Play bane, hvor alle kan være med.​

Golfcentret tilbyder desuden restauranter på flere niveauer og prisklasser, Green, Green Corner, Green Bar, bowlingcenter, golfskole, udlejning af golf cars og meget andet. Dertil Svømmehal med dejlig moderne wellness afdeling samt fitness og styrke trænings sal.​

Himmerland Golf & Spa Resort

Centervej 1, Gatten - 9640 Farsø

Tlf: 9649 6100

Hjemmeside: www.himmerlandgolf.dk 

Hvalpsund Golf Club

​- En naturskøn golfoplevelse i Hvalpsund

Vor vision er, at du som golfspiller, udover at spille golf, skal have skøn naturoplevelse og det får du i Hvalpsund. Her er både skov og sø krydret med et varieret dyreliv. Uanset, hvor du befinder sig på golfanlægget, får du panoramaudsigt i baggrunden.

Smuk anlagt 18 hullers bane beliggende i kuperet terræn venter på dig, og udfordrer dig uanset niveau.

Er du knap så erfaren, kan du spille på spændende 9 hullers Pay- og playbane, der er åben for alle og her finder du både par 3, par 4 og par 5 huller.

Hjemmeside: www.hvalpsundgolfclub.dk 

Aars Golfklub

Klubben byder velkommen til en flot og velplejet 18 hullers bane. Banen er lettere kuperet med afvekslende natur, gamle læhegn og små skovstykker samt flere søer. Charmerende klubhus med hyggelige lokaler og en dejlig terrasse med udsigt til hul 9 og hul 18. Den 9 hullers Kortbane, med et par 4 hul, er Danmarks flotteste og bedste Pay & Play, hvor der er opbygget rigtige teesteder for både damer og herrer samt rigtige greens og flere sandbunkers.

Vore gæster roser de velplejede greens - som man skulle tro havde langt flere år på bagen - og så har vi altid god plads og minimal ventetid.

Hjemmeside: www.aarsgolfklub.dk

Løgstør Golfklub

Smukt beliggende golfanlæg. 

Se beskrivelse af forholdene på deres respektive hjemmeside: www.logstorgolfklub.dk 

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os

Hør bare her, hvordan vores skønne kunder har nydt deres ophold på Ertebølle Strand Camping.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​oplysninger

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Om ​campingpladsen

Vi ønsker at være rammen om vellykkede ferier med afslapning, aktiviteter og oplevelser med børnene i centrum. Vi har mange lækre faciliteter med en fantastisk natur omkring os.

smiley-elite   allergen-1

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt