Vores hyggelige og rolige campingplads

Vi åbner for sæson 2024 lørdag den 23. marts kl. 10.00 og lukker ned igen den 20. oktober.

​Vores campingplads er beliggende i Ertebølle By ca. 6 minutters gang fra Limfjorden. Naturen er uovertruffen med uanede muligheder for gå- og løbeture, cykling, kano og kajak samt surfing i den skønne natur.

Vi har enkelte steder fjordkig. Dejlige enheder alle med strøm og gode læforhold, dog skal buske og træer lige vokse lidt i det nye læbælte. Alle pladserne er på min. 100 m2

Vi tilbyder 12 comfortpladser med egen vandforsyning på hver 150 m2 , 5 Familiehytter hvoraf alle med eget bad og toilet, 2 mindre hytter til 4 personer, top kvalitet sanitetsforhold med 9 familiebaderum samt baderum til babyer med delfin badekar. Vores seneste toiletbygning er opført 2021.

Bad koster gratis. 

Vi har mere end 85 krukker med smukke blomster

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os

Hør bare her, hvordan vores skønne kunder har nydt deres ophold på Ertebølle Strand Camping.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​oplysninger

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Om ​campingpladsen

Vi ønsker at være rammen om vellykkede ferier med afslapning, aktiviteter og oplevelser med børnene i centrum. Vi har mange lækre faciliteter med en fantastisk natur omkring os.

smiley-elite   allergen-1

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt