Hold en skøn ferie i campinghytter

Campinghytter til hele familien

Hvis du gerne vil på camping, men du ikke har en campingvogn og ikke har lyst til at sove i telt, så er vores campinghytter det perfekte valg for dig.

Hos Ertebølle Strand Camping i Farsø tilbyder vi udlejning af billige hytter i forskellige størrelser. Du får mere luksus her, end du typisk får i campinghytter. Vores er nemlig udstyret med både WC, bad og køkken.

Vores familiehytter er rummelige og har sovepladser til 4-6 personer. Har I en hund, må I også gerne have den med i hytten for et lille gebyr.

Nyd de mange gode oplevelser, som Limfjorden og Vesthimmerland har at byde på, og hyg dig indendørs om aftenen i en af vores fine campinghytter.

Tag på hytteferie i Ertebølle

I vores små C-hytter er der plads til to personer. Det er oplagt for par, men de fungerer også rigtig godt for venner, der skal på campingferie sammen.

I familiehytterne får I både mere plads og lidt ekstra luksus. Her kan I nyde et 32" TV (kræver internet køb) samt terrasse og grill til de lyse sommeraftener.

En hytteferie kan være et rigtig fint alternativ til at sove i telt eller i campingvogn. Campinghytter er lidt rarere at være i, hvis vejret bliver en smule ustadigt.

Kontakt os for booking af hytter

Campinghytterne hos Ertebølle Strand Camping er billige at leje, og de er ideelle, når du skal holde ferie i Danmark.

Er du interesseret i en af vores campinghytter, så kontakt os i dag. Vi ser på, hvilke der er ledige, og så finder vi et godt tilbud til dig.

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os

Hør bare her, hvordan vores skønne kunder har nydt deres ophold på Ertebølle Strand Camping.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​oplysninger

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Om ​campingpladsen

Vi ønsker at være rammen om vellykkede ferier med afslapning, aktiviteter og oplevelser med børnene i centrum. Vi har mange lækre faciliteter med en fantastisk natur omkring os.

smiley-elite   allergen-1

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt