Vinterbadning​ hos Ertebølle Strand Camping

Vi tilbyder vinterbadning i swimmingpool med varm sauna

Indgang i bygningen bag swimmingpoolen.

Ved brug om sommeren, altså udenfor vinter halvåret, kan sauna lejes for 4 timer til kr. 300,- Husk at bestille tid. Vi tænder op en time inden ankomst. Max 14 gæster

​Vinteråbent:

Området er godt lyst op samt lamper under vandet i poolen. Der er et Beas betalingslås på døren der tager Visa, Master, Google pay mm. Gå venligst ind én ad gangen og lad døren gå helt i. Der hænger Mobile Pay nr. på væggen som anden betalingsmulighed.

Vi tilbyder fine omklædnings faciliteter med aflåselige skabe hvor du tager nøglen med i bad med elastikbånd. Temperaturen i sauna er mellem 85 til 90 grader varm. Der er plads til ca. 14-16 gæster.

Vis respekt for andre gæster inden du kommer vand på lava stenene, da temperaturen herved stiger. Swimmingpoolen er tændt for filter, klor og syre, så vandet er i topform og tjekket alle dage. Vi samarbejder med Eurofinns for uanmeldt vand prøvetagning.

Projektet er godkendt af Vesthimmerland kommune og støttet af LAG Vesthimmerland.

God fornøjelse!

Spørgsmål bedes rettet til:

Ingrid eller Lars 986 36375 eller mail: escamp@escamp.dk

Glade og tilfredse kunder betyder alt for os

Hør bare her, hvordan vores skønne kunder har nydt deres ophold på Ertebølle Strand Camping.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​oplysninger

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Klik her for rutevejledning

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Om ​campingpladsen

Vi ønsker at være rammen om vellykkede ferier med afslapning, aktiviteter og oplevelser med børnene i centrum. Vi har mange lækre faciliteter med en fantastisk natur omkring os.

smiley-elite   allergen-1

Skriv til os

 
 
 
 
Nogle felter er ikke udfyldt korrekt