Hyggelig familiecamping i Vesthimmerland

Tag på campingferie med familien

Hos Ertebølle Strand Camping kan hele familien få en fantastisk ferie. Vores campingplads ligger i Farsø, som er tæt på Limfjorden og mange andre dejlige steder i Vesthimmerland.

Når I tager på familiecamping hos os, kan I deltage i de mange sjove aktiviteter, som vi arrangerer gennem hele sæsonen. Der er både noget for de mindste, for de unge og for de voksne.

Vi har en pool, der altid er et hit blandt familier på campingtur. I den kan I alle blive kølet af i sommervarmen, og børnene kan lege og plaske rundt i vandet. Vores legeplads er også godt udstyret med rutsjebaner, hoppeborg og andre sjove ting, som børnene kan lege med.

Billig familiecamping med et væld af aktiviteter

Mange tænker, at en ferie for hele familien uundgåeligt vil koste mange penge. Sådan behøver det dog ikke at være. Hos Ertebølle Strand Camping tilbyder vi familiecamping til en rigtig god pris. Vores priser er billigere for børn og unge - og for børn under 2 år er det helt gratis. Vi har dejlige hytter med god plads til jer alle og mange fine campingpladser, I kan leje.

Forkæl børnene med en pandekage og is i vores Café, nyd en gåtur sammen på stranden, eller udforsk områdets spændende mountainbike-ruter. Uanset hvad I er til, vil I med garanti få en fantastisk familieferie på Ertebølle Strand Camping.

​Kontakt os allerede i dag

Har du spørgsmål, eller vil du høre mere om mulighederne for familiecamping, så kontakt os i dag. Vi står klar til at hjælpe.

Glückliche und zufriedene Kunden bedeuten uns alles

Hören Sie hier, wie unsere wunderbaren Kunden ihren Aufenthalt bei Ertebølle Strand Camping genossen haben.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​information

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Richtungen - Google Maps

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Über den Campingplatz

Wir wollen den Rahmen für gelungene Urlaubstage mit Entspannung, Aktivitäten und Erlebnissen mit den Kindern in den Mittelpunkt stellen. Wir haben viele köstliche Einrichtungen mit einer fantastischen Natur um uns herum.

smiley-elite   

Schreib uns

 
 
 
 
Einige Felder sind nicht korrekt ausgefüllt