Café på campingpladsen

Vi holder vinterlukket.

På gensyn søndag den 3. april 2022.​

Besøg Café Ertebølle

Forkæl dig selv eller hele familien med et besøg på Café Ertebølle. Det er vores café, der hører til campingpladsen i Farsø. Her får vi dagligt masser af besøgende fra områderne omkring Limfjorden og hele Vesthimmerland.

Caféen er et rigtig hyggeligt spisested, hvor I kan slappe af og nyde lækker mad og god stemning. Sommetider har vi også underholdning og live musik i vores restaurant.

Vi serverer aftensmad alle ugens dage samt frokost lørdag og søndag. I vores kaffebar kan I få en dejlig kop kaffe og tage en lille pause fra campingpladsens mange aktiviteter.

Pandekager med det hele

I caféen på Ertebølle Strand Camping er pandekager vores specialitet. Derfor finder du et stort udvalg af dem på vores menukort. Vi har både madpandekager med forskelligt fyld og de klassiske dessertpandekager med is og andre søde sager.

Vores café er især kendt for den nordjyske pandekage, der serveres med oksekød, tre slags løg, brun sovs og rødbeder. Nyd den med en kold øl fra vores bar - så har du et gennemført gourmetmåltid i bedste nordjyske stil.

Tryk online for reservering af bord

Vi udvikler og udvider ofte menukortet, så der er nye og spændende varianter at prøve. Besøg vores café og slip for madlavning i din ferie. Vores priser er billige, og maden er helt i top. Kontakt os på telefon, hvis du har nogen spørgsmål, eller klik på knappen til online bordbestilling, hvis du gerne vil reservere bord.

Glückliche und zufriedene Kunden bedeuten uns alles

Hören Sie hier, wie unsere wunderbaren Kunden ihren Aufenthalt bei Ertebølle Strand Camping genossen haben.

En hyggelig campingplads

En hyggelig campingplads, hvor vi hurtigt valgte at blive flerårs fastliggere. Meget flinke og imødekommende indehavere. Flink personale. God mad i restauranten. Dejligt område specielt med fine cykelruter og lige ned til fjorden

Kate Juhl

Super fin med masser af aktiviteter

Super fin og hyggelig plads. Fine faciliteter, skøn pool, masser af aktiviteter, fantastisk restaurant med madpandekager. Vinudvalget er godt, øl ligeså godt og sidst men ikke mindst enorme is. Kan varmt anbefales. Prøv det!

Kenneth Kajberg

Lækker mad og super service

Rigtig lækkert mad og super service. Flotte lokaler.

Kan varmt anbefales 

Tove Lund jensen

Roligt sted med rene forhold

Dejlig rolig og meget ren plads og store pladser de sanitære forhold er også i orden alt i alt en god plads Dorthe og Henrik Hostrup Brønderslev.

Henrik Hostrup

Kontakt​information

​Ertebølle Strand Camping V/Lars Brandt​

Ertebøllevej 40-42, 9640 Farsø

Richtungen - Google Maps

Telefon: +45 98 63 63 75

E-mail: escamp@escamp.dk 

Über den Campingplatz

Wir wollen den Rahmen für gelungene Urlaubstage mit Entspannung, Aktivitäten und Erlebnissen mit den Kindern in den Mittelpunkt stellen. Wir haben viele köstliche Einrichtungen mit einer fantastischen Natur um uns herum.

smiley-elite   

Schreib uns

 
 
 
 
Einige Felder sind nicht korrekt ausgefüllt